ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ – ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Χρόνια πολλά σε δασκάλους και μαθητές!

Από το Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό στο Ιερό Ναΰδριο Αγίας Ειρήνης-Τριών Ιεραρχών του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο, χοροστατούντος του Αρχιμανδρίτη – Διδασκάλου, πατέρα Καλλίνικου.

ΑΡΧ.ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΟΛΕΩΝ

Ο πατήρ και δάσκαλος, Καλλίνικος Νικόλαος Μαυρολέων ενσαρκώνει μία χαρισματική προσωπικότητα, ένα λαμπρό και πρωτοπόρο αστέρα, ένα νέο μελίρρυτο ποταμό της σοφίας!

Είμαστε εραστές του λόγου του, θαυμαστές των ιδεών και των έργων του!

Ο πατέρας Καλλίνικος αναδεικνύει αενάως τον τόπο καταγωγής του, τις Πυλές, τιμά τη γενέτειρα μας Κάρπαθο, κοσμεί τη Δωδεκάνησο, αναγνωρίζεται πανελλήνια!

MAΡΙΑ ΒΑΛΛΑ,ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΡΟΔΟΥ-ΦΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ-ΑΡΧ.ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΥΡΟΛΕΩΝ

Μας κάνει υπερήφανους με το θεάρεστο έργο, ως κληρικός κι ως εκπαιδευτικός.

ΦΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ-ΘΕΟΔΟΣΙΑ ΜΟΣΧΟΝΑ-ΠΛΑΤΣΗ-ΕΥΔΟΞΙΑ ΜΟΣΧΟΝΑ

Οι Καρπάθιοι και ο Παγκαρπαθιακός Σύλλογος Ρόδου του ευχόμαστε υγεία, μακροημέρευση και σύντομα να το δούμε σε ανώτερα αξιώματα!

Παραβρέθηκαν οι Αντιδήμαρχοι Ρόδου Στράτος Καρίκης και Στέφανος Δράκος, η πρόεδρος της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου Μαρία Βάλλα  και πολλοί συμπατριώτες μας.

Ο ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ ΣΤΡΑΤΟΣ Ι. ΚΑΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧ.ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ ΜΑΥΡΟΛΕΩΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΤΣΑΜΠΙΚΑΣ

Ο ΑΝΤ/ΡΧΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΡΑΚΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧ.ΚΑΛΛΙΝΙΚΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΑΥΡΟΛΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟ ΛΕΥΚΩΜΑ

Στον Αρχ.Καλλίνικο  πρόσφερε ο π. Κυριάκος Μανέττας εικόνα του Αγίου Καλλίνικου, ο Αντιδήμαρχος Στράτος Καρίκης εκ μέρους του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, εικόνα της Παναγιάς Τσαμπίκας, ο Αντιδήμαρχος Ρόδου Στέφανος Δράκος αναμνηστικό λεύκωμα, η Ομοσπονδία Δωδ/κών Παροικιακών Σωματείων Ρόδου τιμητική πλακέτα, την οποία παρέδωσαν η Φανή Αναστασιάδη, πρόεδρος του Παγκαρπαθιακού Συλλόγου Ρόδου με την Μαρία Βάλλα πρόεδρο της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου.

π.ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΝΕΤΤΑΣ

Ευχαριστούμε την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και τον πατέρα Κυριάκο Μανέττα για την εύστοχη επιλογή, με την οποία μας γέμισε χαρά και περηφάνια.

ΦΩΤΕΙΝΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΣΙΣΑΜΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΡΠΑΘΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΟΔΟΥ