Επί την ευκαιρία της παρουσίας του Διοικητή του Γ. Ν. Καρπάθου “Άγιος Ιωάννης ο Καρπάθιος”, κ. Γρηγόρη Ρουμάνη στην Κάρπαθο, κόπηκε κ η πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων στο Νοσοκομείο.

Την πίτα έκοψε ο Πρωτοσύγκελλος της Ι. Μητροπόλεως π. Επιφάνιος Χριστοδουλάκης, ως ευρισκόμενος εκεί για την πρακτική του άσκηση στα επείγοτα περιστατικά.

Αναστασία Συμσιρίκη, Μικροβιολόγος-Διευθύντρια Ιατρικού Προσωπικού, Δημήτρης Σπανός, Γρηγόρης Ρουμάνης, Πρωτοσύγκελλος Επιφάνιος και Καλλιόπη Νικολαίδου.Φωτό Μαρία Mπέρτου

Μπέρτου Μαρία,Προισταμένη Παθολογικής Κλινικής, Γρηγόρης Ρουμάνης, Καλλιόπη Νικολαιδου, Βασιλαράκη Μαρία,Προισταμένη Νοσηλευτικής Kλινικής, Γιαβάση Μαρία,Προισταμένη Μαιευτικής Κλινικής και Δημήτρης Σπανός.Φωτό Μαρία Mπέρτου

Παρόντες εκτός από τον κύριο Διοικητή, τα μέλη του Δ.Σ, η Έπαρχος Καρπάθου και Ηρωικής νήσου Κάσου κ. Πόπη Νικολαιδου και οδοντίατρος κ. Δημήτρης Σπανός.

Ο Δοικητής με τις διευθύντριες Ιατρικής, Νοσηλευτικής και Δοικητικής Υπηρεσίας.Φωτό Μαρία Μπέρτου

Οι Αγροτικοί μας Ιατροί: Κωστής Μηνάς, Κορδάλη Θεοδώρα, Φωτεινή Μακρή και Τζανιδάκη Μαλβίνα. Φωτό Μαρία Μπέρτου.

Ο κύριος Διοικητής ευχήθηκε σε όλους υγεία και να συνεχίσουν τις ακούραστες προσπάθειες τους ώστε να διαφυλάξουν το πολύτιμο αγαθό της υγείας των κατοίκων του ακριτικού μας νησιού.

Ελπίδα Γεργατσούλη, Διευθύντρια Δοικητικής Υπηρεσίας και Τίνα Σαρρή, υπάλληλος στο Διοικητικό. Φωτό Μαρία Μπέρτου

Η τυχερή της Χρονιάς Τίνα Σαρρή με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Γρηγόρη Ρουμάνη. Φωτό Μαρία Μπέρτου

Φωτό Μαρία Μπέρτου.

Το φλουρί βρήκε η εργαζόμενη στο νοσοκομείο κ.Τίνα Σαρρή-Mαντικού από το Μεσοχώρι Καρπάθου.