DIGITAL ROUTES, σημαίνει ψηφιακές διαδρομές. Η αφετηρία όμως αυτής της διαδρομής, πολλές φορές και ο προορισμός, είναι η ΚΑΡΠΑΘΟΣ.

Μαρία Χαλκιά | CEO of Digital routes

Το νησί από το οποίο κατάγομαι και αγαπώ. ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΟΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΈΡΙ, όπως και όλοι οι άνθρωποι που μας στηρίζουν, πολλοί από τους οποίους είναι Καρπάθιοι.

Πέντε χρόνια λοιπόν γιορτάζουμε σήμερα και ευχόμαστε για πολλά περισσότερα. Όπως συνηθίζω να λέω: “Θέλω όλες οι επιχειρήσεις να αποκτήσουν και ψηφιακή έδρα”. Τώρα είναι περισσότερο αναγκαίο από ποτέ.

Στην Κάρπαθο, υπάρχουν αρκετοί επιχειρηματίες που έχουν κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση, ενώ είναι άλλοι που τώρα ξεκινούν και χαίρομαι πραγματικά γι αυτό.

Ανεξάρτητα με το εάν θα είναι η Digital routes η επιλογή τους.

Αν και πρέπει να πω, ότι αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή όταν με προτιμούν άνθρωποι από τον τόπο μου.

Σαν ΜΑΡΙΑ Ι. ΧΑΛΚΙΑ έχω δεσμευτεί ότι θα προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου, με διάφορες δράσεις για το καλό του νησιού μας και των κατοίκων του.

Το έκανα ανέκαθεν, θα συνεχίσω και τώρα.

Μία από τις δράσεις είναι Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WWW.KARPATHOSMYLOVE.COM [2] που ετοιμάζουμε με μία ομάδα συνεργατών, η οποία θα είναι στ΄Αγγλικά και θα απευθύνεται στους επισκέπτες του νησιού.

ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΣΗ, ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Η WWW.DIGITALROUTES.GR [3].

Σταδιακά, θα σας ανακοινώνουμε και άλλες δράσεις για το νησί.

Την ίδια στιγμή, είμαστε ανοιχτοί σε όποιον θέλει να μας βοηθήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ακόμα, έχουμε ετοιμάσει ένα σύντομο video για την ειδική μας μέρα, που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας:

Με την υπόσχεση ότι θα προσφέρουμε ακόμα περισσότερη αξία για το νησί μας και με την αγάπη μας για την Κάρπαθο, θα ευχηθώ σε όλους, μόνο τα καλύτερα.

Με εκτίμηση,

Μαρία Ι. Χαλκιά
CEO of Digital routes
Google Ads Certified Professional