Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Δρ Βασίλειος Καπετανάκης εξελέγη νέος αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Μαιευτικής – Γυναικολογικής και Παιδιατρικής Κλινικής “ΜΗΤΕΡΑ”.

Δρ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΜΜ. ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Ο Δρ Καπετανάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του νοσοκομείου για την τιμητική εκλογή και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Αποτελεί μοναδική πρόκληση και τεράστια ευθύνη.

Από την πλευρά του προσδοκά μέσα από τη συνεργασία όλων των διακεκριμένων συνάδελφων και του αξιόλογου προσωπικού του Ομίλου, να δώσει νέα πνοή στο όραμα του νοσοκομείου, με το βλέμμα στραμμένο προς στο μέλλον.

Το “ΜΗΤΕΡΑ” είναι το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα με χωρητικότητα 459 κλινών και αποτελεί μέλος του Ομίλου “ΥΓΕΙΑ” (HHG group), του μεγαλύτερου ομίλου υπηρεσιών υγείας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Το “ΜΗΤΕΡΑ” περιλαμβάνει τρεις ξεχωριστές κλινικές:

• Το Γενικό Νοσοκομείο.

• Τη Μαιευτική/Γυναικολογική Κλινική.

• Και το Νοσοκομείο Παίδων “ΜΗΤΕΡΑ”, που είναι το πιο ολοκληρωμένο ιδιωτικό παιδιατρικό νοσοκομείο στην Ελλάδα.

Με πρωτεύοντα στόχο τη φροντίδα όλη της οικογένειας και την παροχή υψηλού επιπέδου ιατρικών υπηρεσιών, στο “ΜΗΤΕΡΑ” λειτουργούν τα πλέον αξιόπιστα και καινοτόμα Τμήματα, με κορυφαίους ιατρούς, άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό.

www.kapetanakis-center.gr