Ικανοποιημένος δηλώνει  ο Πρόεδρος  της  Τουριστικής Προβολής  του Δήμου Καρπάθου κ. Μιχάλης Λυτός  με την πρόσφατη   συμμετοχή του Δήμου  στην  2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού  GREEK TOURISM EXPO 2015 που διεξήχθη  στις εγκαταστάσεις του Metropolitan Expo στην Αθήνα.(4-6 /12/2015): 

« Σαφέστατα ήταν μία θετική και επωφελής  εμπειρία για το νησί μας   η συμμετοχή μας στην εν λόγω έκθεση. Το σύνθημα ομολογουμένως ήταν ευρηματικό «COME TO MEET THE GREEKS – Ελάτε να γνωρίσετε τους Έλληνες»  και στην έκθεση φιλοξενήθηκαν  100 hosted buyers από Ευρώπη, Ασία, Μ. Ανατολή, Αμερική, Βαλκάνια και Τουρκία.

Σημαντικό σημείο  επίσης της Έκθεσης ήταν η προβολή  πολλών  και θαυμάσιων τουριστικών  προορισμών, σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι διαθέτουν πολυτελή μικρά ξενοδοχεία και θαυμάσια καταλύματα που μέχρι τώρα δεν είναι πολύ γνωστά στην Ελληνική και την διεθνή τουριστική αγορά.  Και για πρώτη φορά προβλήθηκαν οργανωμένα σε ειδικό τμήμα της έκθεσης και με τον τρόπο αυτόν έμαθαν  όλοι, hosted buyers και επισκέπτες ότι στην Ελλάδα  υπάρχει Τουρισμός για όλους!

Θέλω ειλικρινά  να ευχαριστήσω εκ μέρους της τουριστικής επιτροπής  του Δήμου Καρπάθου την Μαριάννα και Ποπη Βιτωρουλη και Ειρήνη  Λυτού για την συμμετοχή και βοήθεια που προσέφεραν εθελοντικά για την τουριστική προβολή του νησιού μας.»

Από το  Γραφείο Τύπου του Δήμου  Καρπάθου