EKO ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ

Διοργανώσαμε το Ράλλυ μας, το Ράλλυ των Θεών, με απόλυτη επιτυχία. Τόσο στις 4 αγωνιστικές ημέρες του, όσο και με τις παράλληλες εκδηλώσεις για την Οδική Ασφάλεια και Συμπεριφορά.

Η Ελλάδα επέστρεψε έπειτα από 8 χρόνια απουσίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WRC και αφήσαμε τις καλύτερες εντυπώσεις, αποσπώντας συγχαρητήρια από

Λευτέρης Αυγενάκης, Υφ. Πολιτισμού και Αθλητισμού

  • ομάδες,
  • κατασκευαστές,
  • στελέχη της FIA,
  • WRC Promoter
  • χορηγούς,

ικανοποιώντας και τις δεκάδες χιλιάδες των θεατών που βρέθηκαν στα βουνά για να δουν από κοντά την μεγάλη επιστροφή του εθνικού μας αγώνα.

Σήμερα, πήγε εξαιρετικά και το φινάλε, όπου μετά τη 2η ειδική διαδρομή (Ταρζάν στην Ευρυτανία) έγινε πρόγευση απονομών και κατόπιν στη Λαμία έλαβε χώρα η εξίσου εντυπωσιακή Τελετή Λήξης.

Γι’ αυτή την άρτια διοργάνωση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις χρειάστηκε ένας πολύ μεγάλος αγώνας προετοιμασίας. Μέσα σε λίγους μήνες, με πολλές απαιτήσεις. Κι ανταποκρίθηκαν άπαντες άψογα.

Από τους Περιφερειάρχες Αττικής, Πελοποννήσου και Στερεάς, τους Δημάρχους Αθήνας, Λουτρακίου και Λαμίας, την ΕΛ.ΑΣ, τα στελέχη της ΟΜΑΕ, τους χορηγούς, τους κριτές, τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού και τους εκατοντάδες εθελοντές. Θερμά ευχαριστώ σε όλους κι ακόμα θερμότερα στην Οργανωτική Επιτροπή και όλους τους συνεργάτες.

Το πιστεύαμε και τα καταφέραμε με σκληρή δουλειά. Και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για τη διαφήμιση της Ελλάδας -ξανά- σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Κι αυτή η πολύμηνη δουλειά ανταμείφθηκε: Το άρτιο αποτέλεσμα του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις αξιολογήθηκε ήδη από τη FIA και τον Promoter. Μας εμπιστεύονται πια, είδαν τα αποτελέσματα και αποφάσισαν την ένταξη του αγώνα ΚΑΙ στο ημερολόγιο του 2023 (εκτός από εκείνο για το 2022 που το είχαμε συμφωνήσει).

Ράλλυ Ακρόπολις, λοιπόν, και του χρόνου και το 2023! Ράλλυ Ακρόπολις κάθε μέρα, καθώς από αύριο, μαζί με την αποτίμηση της διοργάνωσης που μόλις τελείωσε, αρχίζουν οι προετοιμασίες της επόμενης.