Αγαπητοί μας Συμπατριώτες!

Θα θέλαμε με την παρούσα να σας ενημερώσουμε ότι το Υπηρεσιακό Δ.Σ. της Ομόνοιας Απεριτών Αττικής, συνεδρίασε και αποφάσισε η Τακτική Γενική Συνέλευση να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:00, στην αίθουσα του Συλλόγου μας. 

Η ημερήσια διάταξη θα περιλαμβάνει τα παρακάτω θέματα:

• Διοικητικός & Οικονομικός Απολογισμός Δ.Σ. της τριετίας 2018-2021.

• Ανάγνωση & Έγκριση Έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.

• Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.

• Διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Με γνώμονα πρωτίστως την υγεία και την ασφάλεια όλων των συμπατριωτών μας που θα συμμετάσχουν, θα τηρηθούν όλοι οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες καθώς και οι αποστάσεις μεταξύ των παρευρισκομένων.

Θα ξεκινήσουμε με την Απολογιστική Γενική Συνέλευση και μετά το πέρας της θα ακολουθήσουν οι Αρχαιρεσίες και η Εκλογική Διαδικασία.

Σε περίπτωση μη απαρτίας την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 και προκειμένου να είναι δυνατό σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου και νόμιμο να προχωρήσει η εκλογική διαδικασία, η Τακτική Γενική Συνέλευση έχει προγραμματιστεί και θα επαναληφθεί την Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 11:00.

Οφείλουμε για ακόμη μια φορά να τονίσουμε και να υπογραμμίσουμε ότι η παρουσία όλων σας είναι απαραίτητη και ότι ο πρωταρχικός σκοπός είναι να υπάρξει απαρτία για να μπορέσουν να διεξαχθούν οι εκλογές του νέου Δ.Σ. και να βρεθεί η διάδοχη κατάσταση για την ομαλή λειτουργία και δράση του Συλλόγου προκειμένου να μην αδρανήσει ο Σύλλογος.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ