Μετά την έκδοση των οριστικών αποτελεσμάτων της προκήρυξης πλήρωσης θέσεων  στους  ΟΤΑ  εντός του μηνός Απριλίου πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία 2 διορισθέντων μονίμων υπαλλήλων  της  10Κ /2018 στον Δήμο της  Ηρωικής νήσου Κάσου.

Πρόκειται για την, Μαρία Γκούτα με ειδικότητα ΤΕ λογιστικής χρηματοοικονομικής με  ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας 14/04/2020 στο τμήμα  διοικητικού λογιστικού, καθώς επίσης και για τον Δημήτρη Γαβρίδη με ειδικότητα ΤΕ τεχνολόγων μηχανολόγων μηχανικών με ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας 06/05/2020 στο τμήμα τεχνικών έργων.

ΚΑΣΟΣ! Φωτό: Ζωή Μανωλάκη

Με τις προσλήψεις  αυτές αναβαθμίζονται οι παρεχόμενες  υπηρεσίες του Δήμου σε  δυο νευραλγικούς τομείς , της οικονομίας  και της τεχνικής υποστήριξης.

Ο Δήμαρχος Ηρωικής νήσου Κάσου τους ενημέρωσε  ότι θα έχουν όλη την απαραίτητη καθοδήγηση και πλήρη ενημέρωση για τα ζητήματα των υπηρεσιών του Δήμου.   Επίσης  τους ενημέρωσε  για την αναγκαιότητα  καλής συνεργασίας   και  τους   ευχήθηκε  καλή δύναμη και καλή διαμονή στο νησί της Ηρωικής Νήσου Κάσου.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ  ΑΠΟ ΤΙΣ 18/5/2020

Σας γνωρίζουμε ότι  από  την Δευτέρα 18 Μαΐου το  δημοτικό λεωφορείο θα επαναλειτουργήσει και θα  πραγματοποιεί τα κάτωθι  μειωμένα  δρομολόγια:

8:30  ΠΟΛΙ -ΠΑΝΑΓΙΑ – ΦΡΥ
9:00  ΦΡΥ-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ – ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙ-ΦΡΥ
11:00 ΦΡΥ- ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙ- ΑΓΙΑ.ΜΑΡΙΝΑ-ΦΡΥ
12:30  ΦΡΥ – ΠΑΝΑΓΙΑ -ΠΟΛΙ – ΦΡΥ
13.00  ΦΡΥ -ΑΓΙΑ.ΜΑΡΙΝΑ-ΑΡΒΑΝΙΤΟΧΩΡΙ-ΦΡΥ

Εφιστούμε  την προσοχή  και τονίζουμε  την αναγκαιότητα  αυστηρής τήρησης  των μέτρων ατομικής προστασίας από τον Κορωνοίο. Ενημερώνουμε ότι ο αριθμός καθήμενων επιβαινόντων  ανά   δρομολόγιο  περιορίζεται το μέγιστο στα 7 άτομα καθώς επίσης και η υποχρεωτική χρήση μάσκας από όλους τους επιβαίνοντες αλλά παράλληλα και για την τήρηση  αποστάσεων 1,5  μέτρου  μεταξύ  των  καθήμενων  επιβατών .

Με νέα απόφαση του Δημάρχου  και σε σχέση  με την  πορεία  της εφαρμογής των μέτρων  προστασίας κατά της πανδημίας, θα καθοριστεί  η νέα  ημερομηνία  κατά την οποία  το λεωφορείο θα επανέλθει στα κανονικά θερινά δρομολόγια.

Από το Δήμο της  Ηρωικής Νήσου Κάσου