Για δεύτερη συνεχόμενη φορά μέσα στο 2019, έχει φτάσει στο νησί μας τριμελές τηλεοπτικό συνεργείο για τα γυρίσματα της Ελληνικής τηλεοπτικής σειράς, “My Greek Odyssey”:

Το γραφείο μας www.karpathostravel.com σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρηση Καρπάθου – Σαρίας και το Karpathos diving center έχουμε αναλάβει τον συντονισμό και την ξενάγηση του τηλεοπτικού συνεργείου αφιλοκερδώς.

 

Θέλουμε να τονίσουμε ότι είναι η 2η δημοσιογραφική αποστολή που έρχεται στο νησί μας μετά από συντονισμένες και μεθοδευμένες ενέργειες της πρώην τουριστικής επιτροπής του Δήμου Καρπάθου και όλων των μελών που την απαρτίζουν, με αποκλειστικό σκοπό την προβολή του νησιού μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το τηλεοπτικό συνεργείο των έγκριτων ταξιδιωτικών δημοσιογράφων απαρτίζεται από τους: Ιωάννα Κοντογεώργου, Peter Maneas, Alex Begetis.

Θα παραμείνουν στην Κάρπαθο την περίοδο 25-28/9 και 30/09 -01/10 για την πραγματοποίηση γυρισμάτων ενός επεισοδίου για την Κάρπαθο σε δημοφιλή διεθνή ταξιδιωτική εκπομπή έπειτα από διερεύνηση που προηγήθηκε την άνοιξη του 2019.

H τηλεοπτική ταξιδιωτική σειρά “My Greek Odyssey” με παρουσιαστή τον Ελληνικής καταγωγής Peter Maneas, καταγράφει την ιστορία, το πολιτιστικό πλούτο, τη γαστρονομία, τις φυσικές ομορφιές και το τρόπο ζωής νησιών της Ελλάδας με στόχο να εμπνεύσει τους τηλεθεατές – εκτός αλλά και εντός Ελλάδας – να τα ανακαλύψουν.

Το πρόγραμμα αποτελούμενο από μία σειρά ωριαίων επεισοδίων ανά κύκλο, προβάλλεται σε εκατομμύρια τηλεθεατές σε δίκτυα του εξωτερικού (Channel 7 Αυστραλίας, Sea Channel Ρωσίας, RTVE Ισπανίας, OSN στη Μέση Ανατολή και Ν. Αφρική κ.ά.) αλλά και στην Ελλάδα μέσω του COSMOTE HISTORY.