Με τη συμμετοχή πολύ κόσμου έγινε στη Ραφήνα το Κασιώτικο  Πανηγύρι που διοργανώθηκε στην πλατεία της εκκλησίας της  Αγίας Τριάδας Ραφήνας από το πρόγραμμα “Κοινωνικής συνεισφοράς στα ακριτικά νησιά της Ελλάδας” τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Αγίας Τριάδας, της Φιλόπτωχου Αδελφότητας του ομώνυμου ναού της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας –Λαυρεωτικής και έγινε υπό την αιγίδα του Δήμου Ραφήνας – Πικερμίου (Δ.Ο.Π.Α.Π.)

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η προβολή του νησιού της Κάσου, παράλληλα με την ενίσχυση της προσπάθειας που γίνεται  για την συντήρηση του Δημοτικού Σχολείου στο Φρυ.

Στην εκδήλωση αυτή προσφέρθηκαν τοπικά φαγητά από Κασιώτες μάγειρες, γλυκά, τοπικά αρτοσκευάσματα κα.

Kασιώτικο πανηγύρι στην Ραφήνα.

Kασιώτικο πανηγύρι στην Ραφήνα.

Μουσικοί που πήγαν από το νησί έδωσαν ένα ιδιαίτερο χρώμα με τις μαντινάδες τους και το κέφι που σκόρπησαν στους παρευρισκόμενους.

Τον Δήμο εκπροσώπησαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. Νικολέττα Σοφίλα καθώς επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κατερίνα Χειμωνέτου, Ντίνος Ζαχάρης και Γεώργιος Ζούλης.

Ο Δήμος της Ηρωικής Νήσου Κάσου αισθάνεται την υποχρέωση να  ευχαριστήσει δημόσια τους κ.κ. Ελένη Καμάρα, του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων, Νίκο και Χάιντι Παππαδάκη, Μιχάλη Δημητρίου, Ευαγγελία Δημητρίου, Γιάννη Γρηγοριάδη, Νίκο Δελεγραμάτικα, Άννα Κοτακίδου, Ελένη  Βάϊλα, Μαίρη Βάϊλα, Αντώνη Καραγιαννάκη, Άγγελα  Γλύτση με το χορευτικό της, Ανδριανό Χασαπλαδάκη, Νίκο Νικολάου, Μυρσίνη Σουλτανάκη, Φωτεινή Κωνσταντάκη, Νίκο Γρηγοριάδη, Πόπη Σακελλαρίδου, Χρίστο Κουτσανδρέα, Μιχάλη Νοητάκη, Ηλία Τουσούνη, Δημήτρη Παπαμάρκο, Μάρκο Ιερομόναχο και Γιώργο Ξυδιάρη.