Ο Κομνηνός (Κοσμάς) Σακέλλης του Γεωργίου γεννήθηκε το 1971. Κατάγεται και από τους δυο γονείς από την Όλυμπο Καρπάθου και είναι παντρεμένος με την Δρ. Φούλα Νιοτή, καταγόμενη και αυτή από την Όλυμπο – Διαφάνι Καρπάθου.

Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Απερίου και ολοκλήρωσε τις σπουδές του >στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, κατεύθυνση Δημόσιας Οικονομικής, απ’ όπου αποφοίτησε με άριστα. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από το 1997 έως και σήμερα, κατέχοντας τη θέση Διευθυντή Marketing και Πωλήσεων τεχνολογικής εταιρείας.

ΚΟΜΝΗΝΟΣ (ΚΟΣΜΑΣ) ΣΑΚΕΛΛΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Κοσμάς έχει ενεργό δράση στα Παροικιακά Σωματεία της Καρπάθου με έδρα την Αττική, όπως η Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματίων Αττικής, ο Σύλλογος Απανταχού Καρπαθίων Αττικής, η Αδελφότητα Ολυμπιτών Καρπάθου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ» και η εφημερίδα «Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΟΥ», στα οποία προσέφερε και προσφέρει τα τελευταία είκοσι χρόνια τις υπηρεσίες του από θέσεις ευθύνης.

Τα τελευταία έξι χρόνια κατέχει την θέση του γενικού γραμματέα του Συλλόγου Απανταχού Καρπαθίων Αττικής. Είχε την τύχη να ανδρωθεί στο πλευρό τόσο του αείμνηστου θείου του ομότιμου καθηγητή Παντείου Πανεπιστημίου Εμμανουήλ Ι. Σακέλλη, όσο και του πατέρα του τέως κοινοτάρχη Ολύμπου Γεώργιου Ι. Σακέλλη, δυο πρόσωπα που τίμησαν τον τόπο καταγωγής τους, την ‘Ολυμπο Καρπάθου, μεταλαμπαδεύοντας στον Κοσμά το δυναμισμό, την αγάπη και το όραμα τους για το νησί μας.

Ο Κοσμάς αποδέχθηκε με χαρά και αίσθημα ευθύνης την πρόταση του Δρ. >Μανώλη Στ. Καπετανάκη να στηρίξει την πρωτοβουλία του Συνδυασμού «Ανεξάρτητη Προοδευτική Ένωση Καρπάθου» για τη διεκδίκηση της Δημοτικής αρχής του νησιού μας.

Σε δήλωσή του τόνισε:
« Με τον Δρ. Μανώλη Στ. Καπετανάκη, μας συνδέουν οικογενειακές σχέσεις αμοιβαίας εκτίμησης και φιλίας για πολλές δεκαετίες. Έχουμε κοινό όραμα και συμφωνούμε στην ανάγκη εκπόνησης και εφαρμογής ενός αναπτυξιακού προγράμματος με σαφείς στόχους για την ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Ο Δρ. Καπετανάκης είναι πρεσβευτής αυτής της φιλοσοφίας και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την τιμητική πρόσκληση του για συστράτευση. Το κοινό όραμα μας είναι η αξιοποίηση των μεγάλων δυνατοτήτων του τόπου, των κατοίκων του και των απανταχού Καρπαθίων.

Πιστεύω ότι η παράταξη μας πρέπει και μπορεί να πετύχει θετικά αποτελέσματα στα σημαντικότερα ζητήματα που μας απασχολούν, μεταξύ των οποίων: Έργα βελτίωσης των λιμενικών εγκαταστάσεων, ώστε να μπορούν να προσεγγίζουν με ασφάλεια τόσο πλοία της ακτοπλοΐας όσο και πλοία της κρουαζιέρας, πληρέστερη στελέχωση του νέου Νοσοκομείου και του Πολυδύναμου ιατρείου Ολύμπου, βελτίωση των συγκοινωνιών προς όφελος των κατοίκων και των τουριστών και ανάδειξη της ιστορίας, του πολιτισμού και του φυσικού πλούτου της Καρπάθου ως πόλου πολιτισμικής και τουριστικής ανάπτυξης.

Έχω την πεποίθηση ότι μεγάλο μέρος της χρηματοδότησης των ανωτέρω δραστηριοτήτων και έργων μπορεί να προκύψει από τη μεθοδικότερη αξιοποίηση πόρων από Ευρωπαϊκά προγράμματα και θα συμβάλω προσωπικά σε αυτό».

ΚΟΜΝΗΝΟΣ (ΚΟΣΜΑΣ) ΣΑΚΕΛΛΗΣ

Στοιχεία επικοινωνίας:
κιν: 6937235403
E-mail: 
ksakellis@gmail.com