Γεννήθηκε το 1958 και μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και αποφοίτησε από τα εκπαιδευτήρια «ΔΟΥΚΑ». Σπούδασε αρχιτεκτονικό σχέδιο και διακόσμηση στη σχολή «Μπένου – Πάλμερ» και στη συνέχεια εργάστηκε επί σειρά ετών σε τεχνικά γραφεία αρχιτεκτόνων και συμβούλων μηχανικών. Έπειτα, συνέχισε την καριέρα της στο creative design γυναικείων ειδών μόδας, αναπτύσσοντας την επιχειρηματική της δραστηριότητα στο χώρο αυτό. Σήμερα, ως μόνιμη κάτοικος Καρπάθου, ασχολείται με την εσωτερική διακόσμηση και το management τουριστικών επιχειρήσεων. 

ΡΟΔΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αγαπητό φίλο  και καταξιωμένο γιατρό, Μανώλη Καπετανάκη, για την τιμητική πρόταση-πρόσκληση που μου έκανε να συμμετέχω στην ΑΠΕΚ. Την αποδέχτηκα με χαρά και μεγάλο αίσθημα ευθύνης για μια ουσιαστική συμμετοχή απέναντι στο μέλλον τής αγαπημένης μας Καρπάθου.

Πιστεύοντας στην ομαδική Εργασία, είμαι πεπεισμένη ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας και ότι όλοι μαζί μπορούμε να χτίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για το νησί μας, διατηρώντας και αναδεικνύοντας τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα μας.

Έχοντας λοιπόν στο τιμόνι για υποψήφιο δήμαρχο Καρπάθου τον Μανώλη Καπετανάκη, έναν διεθνούς φήμης γιατρό, αλλά και έναν συμπατριώτη με μεγάλη απέραντη αγάπη για το νησί μας, τον στηρίζω και είμαι σίγουρη ότι θα προσφέρει τα πάντα ανιδιοτελώς για μία Κάρπαθο ξεχωριστή, για ένα νησί στολίδι!!!”

ΡΟΔΟΥΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ