Οι Αυτοδιοικητικές εκλογές α’ βαθμού, στις 26 Μαΐου 2019 αποτελούν μεγάλη ευκαιρία για όλους εμάς που δεν πρέπει να την αφήσουμε να χαθεί. Είναι χρέος μας να σταματήσουμε να είμαστε θεατές στο μέλλον του τόπου μας.

Είναι εγκληματικό να βλέπουμε τις ευκαιρίες του τόπου να χάνονται η μία μετά την άλλη. Είναι καιρός να σταματήσουμε να ασχολούμαστε με προσωπικές διενέξεις και ιδιοτελή συμφέροντα και να καταθέσουμε το σχέδιο και το όραμά μας γι’ αυτόν τον τόπο.

ΜΑΝΩΛΗΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΡΑΚΗΣ

Η δύναμή μας είναι η θέληση να αρνηθούμε το “εύκολο” και να παλέψουμε για όσα σήμερα φαντάζουν ανέφικτα και αύριο με τον αγώνα μας θα γίνουν εφικτά.

Σε αυτό το πλαίσιο θα αφιερώσω όλες μου τις δυνάμεις και σήμερα και στο μέλλον, συμμετέχοντας ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καρπάθου στο ψηφοδέλτιο της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δρ. ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ.

Με εμπειρία και βαθιά γνώση των αναγκών στον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, εργάστηκα και ζω, προσφέρω ανιδιοτελώς σε όποιο τομέα χρειαστεί τη βοήθειά μου. Άτομο αυτοδημιούργητο με επιχειρήσεις τόσο στον τουριστικό κλάδο όσο και στο τομέα των μέσων μαζικής μεταφοράς.

Η πείρα που έχω αποκτήσει μετά από τόσα χρόνια ενασχόλησης με τα κοινά, θα τεθεί στην υπηρεσία του Δήμου για το καλό του νησιού μας.
Για όλα τα παραπάνω και άλλα πολλά δηλώνω παρών στο ελπιδοφόρο νέο 
ξεκίνημα για σύγχρονο τρόπο διοίκησης του Δήμου για αποδοτικό σχεδιασμό και υλοποίηση πολιτικών που έχει ανάγκη το νησί μας.

Συμπορεύομαι με τους στόχους της παράταξής μας και θα εργαστώ για την  αύξηση της παραγωγικότητας, της αποτελεσματικότητας και της διαφάνειας στα δημοτικά δρώμενα.

Δεν υποσχόμαστε, προτείνουμε.
Δεν εφησυχάζουμε, αγωνιζόμαστε.
Δεν μας αρκεί το μέτριο και το λίγο, θέλουμε και μπορούμε να καταφέρουμε όσα αξίζουμε.

MAΝΩΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΚΗΣ