Η ανάρτηση αυτή απευθύνεται στους εξ ημών ΦΙΛΟΖΩΟΥΣ συντοπίτες & συντοπίτισσες, αλλά και προς εκείνους που απλά ενδιαφέρονται για την εικόνα του όμορφου νησιού μας : Με σφιγμένο στομάχι διαβάζω εδώ και καιρό για βάρβαρες κακοποιήσεις ζώων στο νησί μας. Ακόμα με στοιχειώνει η εικόνα του κρεμασμένου σκύλου στο Όθoς …

Με ντροπή ξέρω ότι – παρά τις ποινικές ευθύνες που τιμωρούν παρόμοιες πράξεις – κάποιοι ακόμα “σπέρνουν” φόλες και “θερίζουν” αθώες ζωές στο νησί μας, ειδικά στο ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν … και όχι μόνο.

Με θυμό παρακολουθώ τις δημοτικές αρχές να αδιαφορούν για το μεγάλο πρόβλημα των αδέσποτων στο νησί μας … και να μην εκμεταλλεύονται κονδύλια ΧΙΛΙΑΔΩΝ € τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν προς τη λύση του προβλήματος.

Εν όψη Δημοτικών Εκλογών, μας δίνεται μια ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να “πιέσουμε” τους υποψήφιους Δημάρχους να δεσμευθούν ότι ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και θα ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ στη καταγγελία τέτοιων περιστατικών. Εκτός από την απάνθρωπη πλευρά του θέματος που μας λυγίζει εμάς που αγαπάμε τα ζώα, οι υπόλοιποι ας καταλάβουν ότι και οι τουρίστες σοκάρονται από το θέαμα των νεκρών ζώων.

Για τα δικά μου πιστεύω, φυσικός αυτουργός της δολοφονίας των ζώων είναι αυτός που πετάει τη φόλα ή/και θανατώνει τα ζώα … και ΗΘΙΚΟΣ αυτουργός της δολοφονίας είναι η Δημοτική Αρχή η οποία ενώ έχει τη δύναμη να πράξει – και να σηκώσει το τηλέφωνο – αδιαφορεί εγκληματικά.

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ατιμώρητη θανάτωση ζώου στη Κάρπαθο μας.

ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ …. και για το συγκεκριμένο θέμα επίσης ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
Ας αδράξουμε την ευκαιρία επιτέλους!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΙΧ. ΧΙΩΤΑΚΗΣ