Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Το νησί μας, η Κάρπαθος, βρίσκεται μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι που θα κρίνει πολλά για το μέλλον του.  Στις εκλογές του Μαΐου όλοι μας θα τεθούμε προ των ευθυνών μας.

Ζώντας καθημερινά με τα προβλήματα που υπάρχουν επί σειρά ετών, αποφασίσαμε μια ομάδα νέων ανθρώπων,  να ασχοληθούμε ενεργά με τα κοινά,  να θυσιάσουμε χρόνο από την προσωπική και επαγγελματική μας ζωή και να εργαστούμε για το μέλλον του αγαπημένου μας νησιού. 

Ξέρουμε τα προβλήματα, ζούμε με αυτά. Έχουμε γεννηθεί εδώ, μεγαλώσαμε εδώ, επενδύσαμε εδώ, και εδώ θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας. Με νέες ιδέες και νέα πρόσωπα, με χαμηλούς τόνους, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ουσιαστική συζήτηση είμαστε σίγουροι ότι θα δώσουμε λύσεις, στα πολύ σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν το νησί μας.

  Καλούμε πλάι μας όλους εσάς, ανθρώπους που είστε προβληματισμένοι με την πορεία του Δήμου, ανθρώπους που το μέλλον τους είναι σε αυτό το νησί, ανθρώπους που κρίνεται το μέλλον των  οικογενειών τους και των επιχειρήσεων τους, από την ευημερία του νησιού,  να συμμετέχουν ενεργά στο πλάι μας, να αξιολογήσουμε και να προγραμματίσουμε  μαζί την υλοποίηση  έργων υποδομής και έργων ανάπτυξης, να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Κάρπαθο.

Να γίνουν τα απλά και τα αυτονόητα απτή πραγματικότητα.

Έχουμε την όρεξη και την αγάπη για το νησί μας. Δεν περιμένουμε να μοιράσουμε αξιώματα μεταξύ μας, αλλά έργα και ευθύνες.  Με εντελώς διαφορετικό τρόπο διοίκησης, απλούστερο, αξιοκρατικό και πιο αποτελεσματικό.

Ανιδιοτελώς να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, και να δώσουμε στα παιδιά μας νέες προοπτικές.

Σας παραθέτουμε την ιδρυτική ομάδα της παράταξης μας και σας καλούμε κοντά μας να δημιουργήσουμε όλοι και όλες μαζί ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας.

  1. ΜΑΚΡΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
  2. ΚΑΤΣΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ
  3. ΛΥΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
  4. ΝΟΥΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  5. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ
  6. ΦΡΑΓΚΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  7. ΑΜΑΝΕΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
  8. ΒΙΤΩΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ
  9. ΔΕΣΠΟΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ
  10. ΕΡΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
  11. ΖΟΥΛΟΥΦΟΥ ΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ
  12. ΚΟΥΤΟΥΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
  13. ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΣΙΜΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  14. ΛΕΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
  15. ΝΙΟΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  16. ΡΕΙΣΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ
  17. ΡΗΓΟΠΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  18. ΣΑΚΕΛΛΗΣ ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
  19. ΣΕΒΔΑΛΗΣ ΧΑΡΙΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση της ιδρυτικής ομάδας της  παράταξης μας, ως επικεφαλής μας τίθεται ο Μηνάς Πρωτόπαπας του Μιχαήλ ως υποψήφιος δήμαρχος.