Με το μήνυμα ενότητας και αποφασισμένοι να συνεχίσουν την λαμπρή πορεία του Οργανισμού ολοκλήρωσαν τις εκλογικές διεργασίες τα μέλη του Πανγκρεγκόριαν του Νιου Τζέρσει. Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν ο Δημήτρης Λογοθέτης (James E. Logothetis) εξελέγη Πρόεδρος ενώ chairman εξελέγη ο Αγάπιος Κυρίτσης (Agapios Kyritsis).

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο κ. Λογοθέτης ήταν μέχρι πρότινος ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού τμήματος του Πανγκρεγκόριαν και έχει να επιδείξει ένα πολύ πλούσιο έργο στον τομέα αυτό καθώς κατά κοινή ομολογία είχε μία πολύ πετυχημένη θητεία. Ερχεται πλέον να διαδεχθεί τον Γιώργο Σιαμπούλη, ιδρυτικό μέλος του Οργανισμού και εξαιρετικά πετυχημένο Πρόεδρο, έναν άνθρωπο που αγαπάει πολύ η ομογένεια για την παρουσία και το ήθος του όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Δημήτρης Λογοθέτης είναι γαμπρός του αείμνηστου Γιάννη Σακελλάρη ο οποίος απεβιώσε στις 8 Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους σκορπώντας την θλίψη σε όλη την ομογένεια καθώς ήταν πέρα απο ιδρυτικό μέλος, η ψυχή του Οργανισμού με πολυποίκιλη προσφορά τόσο στο Πανγκρεγκόριαν όσο και στον Ελληνισμό γενικότερα. Ο κυρ-Γιάννης σίγουρα θα είναι πολύ περήφανος από εκεί ψηλά για τον γαμπρό του, που αναλαμβάνει τα ηνία του Οργανισμού σε μία κομβική στιγμή.

Η οικογένεια του HellasFM εύχεται στον νέο Πρόεδρο αλλά και σε όλα τα μέλη καλή επιτυχία.

Στο παρακάτω λινκ μπορείτε να ακούσετε την είδηση όπως την μετέφερε ο Δημήτρης Φιλιππίδης στην εκπομπή του Πρωινό στη Νέα Υόρκη.
https://www.dropbox.com/s/md8f6h0g33s9jm0/pangrego%20hellas%20fm%20.mp3?dl=0.

Πηγή: HellasFM