Ψήφισμα του Συλλόγου Πηγαδιωτών Καρπάθου Αττικής

Μετά την απώλεια της προέδρου μας Ροδόπης Τσαουσοπούλου-Δάνα το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πηγαδιωτών Καρπάθου Αττικής, σε έκτακτη συνεδρίαση της 9ης Νοεμβρίου 2018, με αφορμή την οδυνηρή απώλεια της αγαπημένης μας προέδρου Ροδόπης Τσαουσοπούλου-Δάνα, αποφάσισε ομόφωνα και ψήφισε:

  • Να παρευρεθεί σύσσωμο το ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία, η οποία θα πραγματοποιηθεί αύριο, 10 Νοεμβρίου, στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στα Καλύβια Θορικού.
  • Να εκφράσει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της, συμμετέχοντας στο πένθος τους.
  • Να προσφέρει ποσό αντί στεφάνου, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας στη μάχη κατά του καρκίνου στη μνήμη της.
  • Να δημοσιευτεί το παρόν ψήφισμα στον Καρπαθιακό και Δωδεκανησιακό Τύπο.

Νέο Φάληρο, 9 Νοεμβρίου 2018

Το ΔΣ του συλλόγου

Ροδόπη Τσαουσοπούλου-Δάνα

Δύσκολος ο αποχωρισμός από την αγαπημένη μας Ροδόπη, πρόεδρο της καρδιάς μας!

Σήμερα είμαστε όλες εδώ. εμείς οι “κόρες του συλλόγου” για να χαιρετήσουμε τον άνθρωπο που μας έκανε ομάδα. Για να του πούμε ευχαριστώ που μας χάρισε το γέλιο, την αγάπη και την καθοδήγηση του, σαν φίλη και πρόεδρός μας. Που μας έδειξε τι ακριβώς σημαίνει αίσθημα καθήκοντος και ενθουσιασμός γι’ αυτό που κάνουμε.

Να πούμε αντίο στη φίλη μας, που πάλεψε παλικαρίσια δύο ολόκληρα χρόνια. Να την περιβάλλουμε με την αγάπη μας, τώρα που ταξιδεύει στο φως, και να σταθούμε δίπλα στους αγαπημένους της, που θρηνούν για την απώλεια της.

Δεν πιστέψαμε ποτέ ότι δε θα τα κατάφερνες Ροδόπη… γι’ αυτό και θέλαμε να εξακολουθήσεις να είσαι μαζί μας. Και θα είσαι. Αυτό είναι το μόνο βέβαιο. Όπως θα είναι όλες εκείνες οι μικρές και μεγάλες στιγμές που μοιραστήκαμε  τα τελευταία χρόνια στο Σύλλογο.

Σε ευχαριστούμε για το φως που μας χάρισες όσο ήσουν μαζί μας. Καλό ταξίδι αγαπημένη μας. Καλό ταξίδι πρόεδρε της καρδιά μας.

Εκφωνήθηκε από την Αντιπρόεδρο Δόξη Νικολαΐδου εκ μέρους του Δ.Σ.